top of page

BLI EN ASSISTENT I VÄRLDSKLASS 

Utbildning administratör - en utbildning är för dig som vill bli effektivare, vassare och stoltare i din ​roll som assistent!

Är du assistent eller arbetar som projektledare? Har du som mål att bli effektivare och vassare i din roll? Har du googlat efter en relevant utbildning men inte hittat någon som känns helt rätt? Då har du kommit rätt!

En halvdagsutbildning med fokus på tre delar:

work management: som får dig att bli världsmästare på att strukturera och arbeta i din kalender och mail. Standarddokument, rutiner och processer kommer att bli en del av din vardag och dina kollegor kommer undra hur du gör för att ha sån koll. Du kommer att bli otroligt mycket mer effektiv - få mer gjort på kortare tid.

work efficiency: Du får lära dig principer som gör dig till en doer. Utöver det kommer du lära dig att prioritera arbetsuppgifter och hur du alltid kan ligga steget före personerna du administrerar.

work attitude: Inställning och attityd  är a & o för att lyckas. Vill du lyckas? Vill du bli bättre? Genom att byta perspektiv lär du dig hur du både identifierar och löser problem. Hur kommunicerar du för att underlätta för både dig själv och andra. Och: hur gör du dig själv outbytbar?  

Utbildningens innehåll

Kursen är en blandning av egna erfarenheter och forskning - sammanflätat för att inspirera men också för att ge konkreta verktyg och metoder.

  • En djungel av dokument - skapa vattentäta strukturkapital som effektiviserar ditt arbete

  • Email management - Vi strukturerar din inkorg. Du får kontroll och kan börja prioritera  

  • Kalender management - Vi går igenom hur och varför du ska använda din kalender - till (nästan) allt

  • Processer - du får en förståelse för processer och ingenting kommer "falla mellan stolarna"

  • Rutiner (kan låta tråkigt) - får dig att jobba snabbare, mer strukturerat och effektivare

  • "Gör-det-nu-principen"

  • Problemlösning

  • Din egna signatur som gör dig outbytbar

  • Reaktivt vs proaktivt språk

  • Din inställning - grunden till din framgång

Målgrupp:

En administrativ utbildning i världsklass som riktar sig till dig som arbetar som assistent, projektledare, administratör. Utbildningen passar både dig som arbetar på ett stort företag men även dig som arbetar på ett mindre företag. Och för dig som vill bli en effektiv administratör! 

Läs mer om utbildningen på utbildning.se

Är du intresserad av att gå utbildningen?  

Vi hör av oss snart!

bottom of page