top of page

Hur allting började...

Jag delade detta inlägg på LinkedIn och fick ett oroligt gensvar. Jag har arbetat som agent under många år och tagit konsultuppdrag löpande med föreläsare som vill paketera sig tydligare - nu äntligen har jag tid för att hjälpa fler, så här är vi...


Inlägget ser du här!


FÖRELÄSNING TILL DIG SOM FÖRELÄSARE!


Eller ja, rättare sagt en session där jag delar min expertis kring vikten av tydlig paketering och hur du effektivt marknadsför dig som föreläsare 💥


Varför gör jag detta?

Jag har arbetat som agent i talarbranschen i över 7 år & jobbat i talarbranschen i 10 år, time flies 🚀 Jag vill dela min kunskap för att hjälpa föreläsare att nå ut effektivare, bygga sina egna brand och göra succé!


Lite nervös. Men jag lutar mig tillbaka på att jag ska dela min expertis inte "föreläsare" - för att föreläsa är en helt annan level och då får jag direkt prestationsångest. Jag vet vad det krävs för att kalla sig föreläsare, rejält mycket (kudos till dig). Jag vill hjälpa dig som känner dig ensam i yrket och vill få nya idéer utifrån hur vi förmedlingar (och kunder) tänker och hur du sticker ut! ✨


Jag kommer bl.a. gå igenom:

🔥 Vad säljer bäst?

🔥 Paketering som gör succé

🔥 Målgrupp & branscher

🔥 Nackdelarna om du blir för spretig & bred

🔥 Fördelarna med rörligt material som föreläsare Du kan läsa mer om min verksamhet jag driver idag: www.booky.se Puss!1 visning0 kommentarer

Comentarios


bottom of page